Tuotteet

Sievert toimittaa korkealuokkaisia ammattilaislaadun nestekaasukäyttöisiä kuumennustyökaluja kaikkiin juotos-, lämmitys- ja kuumennustöihin. Pyrkimyksenä on tarjota parasta laatua työkalun käytettävyyteen, työtehoon ja kestävyyteen.

Liekki on ratkaiseva. Sievert -kuumennustyökalujen teho perustuu yli 130 vuoden kokemukseen liekkitekniikasta ja nestekaasutyökalujen valmistuksesta. Oikean muotoisella, työhön sopivalla liekillä ammattilaisen työ sujuu tehokkaasti. Kestävyyden takaavat parhaimmat ja laadukkaat ammattityökaluille soveltuvat valmistusmateriaalit. Oli työ pieni tai suuri – olet ammattilainen tai vaativa Tee-Se-Itse-henkilö – Sievert:in tavoitteena on tarjota aina markkinoiden parhaat työkalut käyttöösi.”

Valmistajan kotisivut www.sievert.se
Sievert Ab Youtube-kanava
Sievert kuumennus- ja juotostyökalut

Pro-Iroda Industries Inc. on johtava valmistaja sytytinkaasulla täytettävien laatutyökalujen tuotealueella. Valmistajan yli 100 maailmanlaajuisen patentin ansiosta työkaluissa on käyttöä helpottavia innovaatioita. Johdottomina sekä letkuttomina täytettävät kaasupolttimet ovat käteviä käyttää niin ammattilaisten päivittäisissä pienemmissä kuumennustöissä kuin harrastuksissa ja kotikäytössä.

Laadukkaat PRO-TORCH -puhalluslamput tai kuten niitä yleisesti kutsutaan pikkutohot tai kaasupolttimet, SOLDERPRO -monikäyttökolvit sekä kuumailma- ja kuumaliimatyökalut soveltuvat moniin töihin kuten lämmitys, sytyttäminen, sulatus, juottaminen, kutistaminen, muotoilu ja kokkaus.

Iroda suomenkieliset sivut www.iroda.fi
Iroda kuumennus- ja juotostyökalut

Rothenberger Industrial on saksalainen työkalumerkki, jonka tuotevalikoima soveltuu vaativien harrastajien tarpeisiin. Rothenberger Industrial -tuotteen hankkiessasi tiedät, että tuotteen takana on Rothenbergerin yli 60 vuoden vankka osaaminen kehittyneiden juotos- ja putkityökalujen valmistuksesta ammattikäyttöön.