FÖrsta sidan    ÅterfÖrsÄljare    Kontakt    FÖretag suomen lippuruotsi lippuenglannin lippu
www.finnflame.fi nestekaasulaitteiden asiantuntijafinnflame kuluttajatuotteetfinnflame teollisuustuotteet
 
         

 

Ytterligare information om företaget

 

Oy FinnFlame Ab är ett företag som till 100 % är i inhemsk ägo och hör till den högsta kreditvärdighetsklassen AAA, och således står vi i vår verksamhet på en stabil ekonomisk grund. Försäljningen av de produkter vi importerar sker via ett riksomfattande nät av återförsäljare. Som återförsäljare verkar alla riksomfattande affärskedjor, järnaffärer samt lokala mindre återförsäljare.

 

Oy FinnFlame Ab:s huvudkontor och centrallager är belägna i Esbo.  Vårt kontor har moderna mötes- och utställningslokaler, där vi övergripande, snabbt och effektivt kan betjäna affärskedjorna och de övriga partiaffärskunderna samt övriga kunders och organisationers anskaffningar. I våra utställningslokaler visas alla modeller som ingår i vårt importvarusortiment, och kunderna kan i samband med förhandlingarna, då de fattar sina beslut om sortiment, konkret bekanta sig med produkterna.

Hela vår personal har ytterst gedigna kommersiella kunskaper och produktkännedom om alla apparater och anläggningar som vi importerar. Det centrala underhållet av de anläggningar vi importerar verkar också centraliserat i samma lokaler som partiförsäljningen.  

 

Bara alla konsumentköp Näthandel.

 

Oy Finnflame Ab yhteystiedot