TEKAPO 930 DELIGHT
tammikuu 12, 2018
TUSCANY 1200
tammikuu 12, 2018
MSpa_Soho_P-SH069-(1)
MSpa_Soho_P-SH069-(2)
MSpa_Soho_P-SH069-(5)
MSpa_Soho_P-SH069-(3)
MSpa_Soho_P-SH069-(4)

SOHO 930 P-SH069

Tilavan M-Spa Soho –porealtaan käyttöönotto on Plug and Play –toiminnon vuoksi todella helppoa, sillä M-Span sähkötoiminen sisäinen ilmapumppu täyttää altaan laidat ainoastaan minuuteissa, jonka jälkeen allas on valmis täytettäväksi vedellä. Helppoa!

Uudistuneessa nelikulmaisessa M-Spa Premium –sarjaan kuuluvassa Soho -porealtaassa on upea ja muodikas Mech Fabric –kangaspäällys, jonka yläosa on mukavalta tuntuvaa keinonahkaa. Altaassa on helppokäyttöinen langallinen kaukosäädin, jolla ohjataan altaan eri toimintoja - kuten lämmitystä ja poreilua – helposti yhdellä kädellä vaikka altaassa löhöten. Kolmitasoisesti säädettävät poreet hierovat ja rentouttavat mukavasti. Altaan 132 Air Jet Massage System -poresuutinta tuottavat poreita tasaisesti koko altaan ympäri. Sisäänrakennetun Ozonator-vedenpuhdistustoiminnon ansiosta klooria tarvitsee käyttää jopa 60 prosenttia vähemmän. Altaan vesi puhdistuu tehokkaasti tehden siitä entistä kirkkaampaa.

Jopa kuudelle kylpijälle soveltuva Soho on neliömuotonsa ansiosta todella tilava ja lisäksi erittäin hiljainen, sillä altaan laidan sisälle sijoitettu keskusyksikkö on selkeästi ulkopuolisia keskusyksiköitä äänettömämpi. Näin ollen nautitte poreilevasta kylvystä entistäkin enemmän ja allas vie vähemmän tilaa. Käytön kruunaa ajastin, jonka avulla voit ajastaa haluamasi veden lämpötilan jopa 99 tunnin päähän. Lapsilukko takaa turvallisuuden, jottei perheen pienimmät pääse luvatta altaaseen.

Koska poreallasta ei asenneta kiinteästi, sitä voi siirtää aina tarpeen mukaan paikasta toiseen. Näin ollen voit käyttää sitä niin kotona kuin vapaa-ajan asunnollasikin – tilanteen mukaan. Mukana toimitetaan lämmöneristysmatto sekä ilmatäytteinen lämpökansi, kaksi vaihtosuodatinta ja selkeä käyttöohje.Tekniset tiedot

Altaan muoto Nelikulmainen
Henkilömäärä 4+2
Poresuuttimia 132 kpl
Vedensuodatin On, 2 kpl
Allasmateriaali 6-kerroksinen Rhino Tech PVC
Päällyskangas Mech Fabric Leather Trim
Lämmitin 230V - 1500 W
Vedenlämmityskyky 1,2 - 1,8 °C/h (Ulkolämpötilasta riippuen)
Lämmittimen termostaatin säätöalue 20 - 42 °C
Liitoskaapeli On + Pistotulppa
Vikavirtasuoja On
Suojakansipeite On
Eristävä lämpökansi On
Lämpöä eristävä alusta On
Ozonator- vedenpuhdistustoiminto On
Ajastin On (99h)
Kaukosäädin On
Altaan ulkomitat L 185 x S 185 x K 68 cm
Altaan sisämitat L 145 x S 145 x K 68 cm
Vesimäärä 930 L
Altaan paino Noin 35,5 kg
Takuu 1 vuosi