Fireplus Minor 3 kaasugrilli
joulukuu 10, 2015
Fireplus F17S hiiligrilli
joulukuu 10, 2015

Fireplus Olivé 3i kaasugrilli

Fireplus Olivé 3i on parilalla ja sivukeittimellä varustettu kaasugrilli

Grillausala on jaettu ½ valurautaritilälle ja ½ kaksipuoliselle valurautaumpiparilalle, joka laajentaa grillin käyttömahdollisuuksia entisestään.

Kaasugrillissä on kestävät valurautapolttimet 3 kpl, joista kahden polttimen päällä, grilliritilän kohdalla on lämmönjakopellit, jotka suojaavat polttimia, tasaavat lämpöä sekä estävät liekkien leimahtelua. Sivukeitin on upotettu tuulelta suojaan, jolloin siitä saadaan parempi teho polttimelta keittoastian pohjaan. Kun sivukeitin ei ole käytössä, on sen suljettu kansi tasaista laskupintaa, jota grillin ympärillä aina tarvitaan.

Kaasugrillin kaikki polttimet sekä sivukeitin syttyvät helposti ja turvallisesti säätönuppeihin integroidulla, eli sisäänrakennetulla sytytyksellä. Grilliosan alla on puhdistusta helpottava ulosvedettävä rasvapelti. Tukevassa vaunussa on ovellinen tarvikekaappi ja alla siirtelyä helpottavat pyörät, joista kaksi on lukittavia. Grilli on helppo kasata ja mukana on selkeät kokoamis- ja käyttöohjeet Suomeksi, Ruotsiksi ja Viroksi. Suojapeite (L-koko), kaasuletku ja -säädin eivät sisälly toimitukseen. Ne myydään erikseen.


Tekniset tiedot

Teho 10,5 kW + sivukeitin 2,5 kW
Grillausala L 63 x S 42 cm
Mitat L 122 x K 109 x S 54 cm
Paino noin 42 kg
Tuotenumero 502066
GTIN13 6417264020660
Takuu 2 vuotta